Medium Liesbeth woest over nieuwe soap Barbie

Geplaatst op ma 24 mrt 2014 om 14:09

Foto: Robert HeezenMedium Liesbeth van Dijk vindt het stuitend dat Samantha ‘Barbie’ de Jong zich voor haar nieuwe RTL 5-soap Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal werpt op de paranormale wereld. Dat vertelt ze in weekblad Party. Van Dijk haalt keihard uit naar Barbie. “Barbie als medium! Ik dacht eerst nog dat het een grap was en moest er dan ook hartelijk om lachen. Maar het is allesbehalve een grap en dat heb ik aan den lijve mogen ondervinden“, legt het bekende medium uit.

Ze heeft Barbie al als medium ‘aan het werk’ gezien. “Ik had afgelopen week een stand op een paranormale beurs en ontdekte dat Barbie daar voor haar nieuwe televisieprogramma als medium aanwezig was. Ik wist niet wat ik zag en al helemaal niet toen ik hoorde dat zij readings gaf aan mensen.

Een vreselijke vertoning, aldus Van Dijk. “Het werd alleen nog maar erger toen die opgeblazen kikker van haar, haar man Michael, naar mijn stand kwam waar heel wat mensen aanwezig waren en vervolgens mensen bij mij weglokte om hen een reading van Barbie te laten ondergaan. Zoiets doe je toch niet.

Het is toch niet te geloven. Barbie is gewoonweg een belediging voor de paranormale wereld. Zij haalt hiermee het niveau naar beneden. Ik neem mijn werk zeer serieus. Zitten wij te wachten op Barbie? Nee, niet echt.
23 Reacties op “Medium Liesbeth woest over nieuwe soap Barbie”


 1. Kevin

  Hebben die readings überhaupt niveau dan? Is toch allemaal nep.

 2. variabel

  Welnee, die zogenaamde readings van dat ondermaatse Barbie-mensje hebben geen waarde. Het is even jezelf in the picture zetten. Wel ten koste van de échte paranormalen. En dan dat onbehouwen, ordinaire gedrag van haar man. Zoals al jaren bekend, soort hoort bij soort.

 3. anonymous

  We nemen die paranormalen anders zeker wel serieus…
  Komt bij dat als ze paranormaal is, ze dit had moeten zien aankomen :-)
  Nee, list en bedrog alom. Of je nou Barbie heet of niet.

 4. Ermen

  Zag ze dat niet een beetje aankomen?

 5. even voor de goede orde

  hahahahahaha alsof mevrouw er wat van kan.

 6. Gerard

  Goeie titel wel, ‘doe effe paranormaal’

 7. Sunshine

  Domme Hagenezen, ik heb altijd medelijden met dat kind wat ze hebben.

 8. A.C.H. ter Wiel

  Die zogenaamde paranormale types deugen allemaal niet. Charlatans.

 9. Ron de Weerd

  Barbie is net zo paranormaal als kwakzalver Liesbeth van Dijk. En de als de rest van Nederland.
  Oplichters.

 10. Henk uit Sliedrecht

  Ik vind de reacties op het werk van Barbie echt stuitend. Ik was er ook, en ik heb een reading bij haar laten doen. Ik voelde me er heel prettig bij, ze was juist heel professioneel bezig! Ik vind het echt top dat deze vrouw zo veelzijdig is. Je kan duidelijk merken dat ze erg begaan is bij de mensen.
  Liesbeth is gewoon jaloers omdat zij niet zoveel aandacht krijgt.

 11. Bart Wijnen

  ‘opgeblazen kikker’? Hoe kom je er op. Een vrouw van stand, die Liesbeth.

 12. mischaaj

  Jullie weten niet (althans, de meesten van jullie), hebben geen idee wat paranormaliteit inhoudt, simpelweg omdat jullie er geen ervaring mee hebben. Niet alleen politieonderzoekers en medici maken dankbaar gebruik van een zesde zintuig, ook op persoonlijk, therapeutisch niveau kan “paranormaliteit” (hier, meestal in de zin van transpersoonlijke therapie of handanalyse, hypnosetechnieken, etc.) een uitkomst bieden. Hoewel ik wel erg mijn twijfels heb bij mevrouw Van Dijk, na haar optredens in “Paranormale Kinderen”…

 13. Ron de Weerd

  Je kan het mooi vertellen mischaaj
  Er is nog nóóit een paragnost geweest die ook maar één zaak heeft opgelost voor de politie.
  Het zijn of oplichters of idioten die denken dat ze paranormaal zijn.

 14. Martijn

  Ik kijk in mijn glazen bol en zie voor Barbie een plekje aan tafel bij Caroline Sonneveld bij ‘Dit is mijn toekomst’!!

 15. Onzin

  Wat een onzin

 16. Anoniem

  lieseth is een uitstekend paragnost, al jaren, zeer terecht dat ze boos is op domme barbie die alles voor de kijkcijfers doet a la brard, de zichelf als het zo uitkomt ook zegt paranormaal te zijn.. ze kan het woord normaal niet eens uitspreken.

 17. Anoniem

  Al die “mediums” zijn even erg.

 18. Niels

  mischaaj
  Mon 24 Mar 2014 om 21:57
  Jullie weten niet (althans, de meesten van jullie), hebben geen idee wat paranormaliteit inhoudt, simpelweg omdat jullie er geen ervaring mee hebben. Niet alleen politieonderzoekers en medici maken dankbaar gebruik van een zesde zintuig, ook op persoonlijk, therapeutisch niveau kan “paranormaliteit” (hier, meestal in de zin van transpersoonlijke therapie of handanalyse, hypnosetechnieken, etc.) een uitkomst bieden. Hoewel ik wel erg mijn twijfels heb bij mevrouw Van Dijk, na haar optredens in “Paranormale Kinderen”…

  -> Wanneer wordt deze ONZIN de wereld uitgeholpen?

 19. ria van veen

  Medium,

  Als Barbie nu eerst eens in het woordenboek uitzoekt wat het woord paranormaal betekent dan weet ze misschien dat er mensen zijn zoals Liesbeth, Derek en zo zijn er meer die die dit vak in de vingertoppen hebben.
  Laat Barbie gewoon moeder spelen en misschien kan er nog een soap komen over baar met als titel “hoe wordt ik huisvrouw”, barbie blijf bij je eigen vak en doe geen dingen waar je geen verstand van heb. Schandalig dat jij op een paranormalenbeurs staan en mensen heb niet zo veel commentaar op mensen met gave die wij niet zijn. Liesbeth is een hele goeie en laat dat zo.

 20. mischaaj

  Tja, dit is en blijft een hevig discussiepunt. De discussie aan te gaan of paranormaliteit bestaat\echt is, ga ik niet voeren. Bovendien, het is niet bewezen dat het werkt, maar het is ook nog nooit bewezen dat het niet werkt. Een conclusie baseer je dus in dit geval op eigen ervaringen, en niet op de spotjes van Astro-TV. Dus houd het gezellig en trek geen voorbarige conclusies.

 21. Adam

  Paranormale zaken en paranormale gebeurtenissen bestaan slechts voor wanhopige mensen en mensen die in de war zijn.
  Hetzelfde geldt voor godsdienst. Ongeacht welke godsdienst.

 22. Anoniem

  Hoi hier met medium dry medium .Bellen jullie mij.Ik bel jullie niet niet omdat jullie het zijn 2 euro per minuut lekker goedkoop he .

 23. mischaaj

  Adam, dat is een mening, geen feit. Breng het dan ook niet alsof het een feit is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.