Johnny de Mol volgt Peter van der Vorst op

Johnny de Mol komt met een nieuwe tv-reeks waarin hij in aanloop naar het WK Voetbal bekende voetballers portretteert. Het programma is vanaf 7 mei te zien op de plek waarop nu Van Der Vorst Ziet Sterren te zien is. Dat heeft RTL 4 laten weten. RTL 4 is erg enthousiast. “Johnny In Oranje is geen voetbalprogramma zoals er al zoveel zijn. Geen discussies of ellenlange analyses. Johnny In Oranje is een gevoel… het WIJ-gevoel. Het Oranjegevoel!“, zegt een woordvoerder van de zender. 

De Mol bezoekt niet alleen ‘onze nationale helden’, ook neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren: Brazilië. “Hij bereidt de Brazilianen alvast voor op ons legioen.” Hoog tijd dus om de rood-wit-blauwe opblaasklompen, pikante oranjejurkjes, oranjetoeters en -vlaggen tevoorschijn te halen.

In elke aflevering van Johnny In Oranje gaat De Mol op bezoek bij twee aansprekende Oranjespelers, van de bekende namen tot de debutanten. Ook de partners, familieleden en vrienden van de voetballers komen aan het woord.

Het programma zal elke woensdag om 21.30 uur te zien zijn. Dat is het tijdstip waarop Van der Vorst momenteel bekende Nederlanders portretteert.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen