Jan Slagter hoeft niet tot pensioen bij Omroep MAX

Foto: MAXJan Slagter hoeft niet per se tot aan zijn pensioen aan te blijven als voorzitter van Omroep MAX. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Slagter werd deze maand zestig jaar en moet officieel dus nog een aantal jaar door. “Ik moet door tot mijn 67ste, maar dat vind ik geen straf. Mijn moeder zei altijd: ‘Niemand gaat dood van werken.’ Ik moet ook wat te doen hebben, ik kan niet zitten niets doen. Maar of ik mijn huidige werk als voorzitter nog zeven jaar zal blijven doen, weet ik niet“, zegt hij.

De omroepbaas heeft het momenteel maar druk met alle veranderingen in tv-land. “Er zijn zo veel fusies gaande, we staan als Omroep MAX nu tegenover drie grote machtsblokken van omroepen die veel meer geld krijgen dan wij. In elk geval wil ik proberen de overgangsfase waarin we nu weer zitten tot een goed einde te brengen.

Daarna kan Slagter eventueel rusten. “Misschien denk ik over een paar jaar: ‘Dit schilderij is nu helemaal goed en af, en kan het door iemand anders worden overgenomen. Al zal het lastig worden voor degene die mij gaat opvolgen, want MAX is echt mijn kind.

Hij of zij zal in een huis komen dat al compleet is ingericht. Maar zover is het nu nog niet, ik wil het eerst afmaken.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen