Tafeldame Willemijn baalt niet van absentie bij DWDD

Foto: Nick van OrmondtBNN-dj Willemijn Veenhoven is er niet verdrietig over dat ze niet meer gebeld wordt om aan te schuiven als tafeldame in De Wereld Draait Door. Dat vertelt ze in VARAgids. Veenhoven zat in april 2013 voor het laatst aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. “Het is niet zo dat je een contract hebt of zo, ze bellen ad hoc. En dat is dit seizoen nog niet gebeurd. Balen? Helemaal niet. Ik vond het heel leuk en spannend, maar nu heb ik mijn nieuwe radioprogramma om me op te concentreren.

Veenhoven denkt dat ze misschien te weinig opviel. “Marianne Zwagerman twitterde: ‘Wat grappig, Willemijn zit daar helemaal niet om zichzelf te verkopen.’ Toen dacht ik: ja, maar hoe moet dat dan? Door een soort uitvergrote versie van mezelf neer te zetten?

Sommige mensen doen dat wel, meent ze. “Ali B. bijvoorbeeld, en knap ook, want ik geloof hem als hij aan tafel zit. Je moet je ruimte pakken. Misschien was dat het euvel, dat ik dat te weinig deed en geen groots opgezette Willemijn-show gaf.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen