Katja Römer-Schuurman naar KRO-NCRV

Foto: TROSKatja Römer-Schuurman gaat aan de slag voor de fusieomroep KRO-NCRV. Ze heeft een tweejarig contract getekend. Dat is zojuist bekendgemaakt. Schuurman gaat zowel acteren als presenteren. “Katja is een prachtige aanvulling op de presentatoren die nu bij de NCRV programma’s maken. Ze heeft een brede interesse, de nodige lef en de juiste ervaring, zowel als maker en als presentatrice; van acteren tot haar werk voor goede doelen“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus

Rijssemus is erg enthousiast. “Katja is betrokken bij alles wat ze maakt en bij de mensen die zij door haar werk mag ontmoeten. Ik ben enorm trots dat wij met elkaar de komende tijd aan de slag gaan om nog meer mooie, nieuwe en eigentijdse programma’s te maken voor de NCRV.”

Wat ze precies gaat doen, wordt binnenkort duidelijk. “Op dit moment hebben we een aantal concrete ideeën die de komende periode verder worden uitgewerkt.

Schuurman vindt het een leuke stap in haar carrière. “Ik ben heel enthousiast over mijn samenwerking met de KRO-NCRV. We delen de ambitie om programma’s te maken die zowel entertainen als inhoudelijk interessant zijn. Daarnaast voel ik me aangetrokken tot de open zoektocht van beide omroepen op het brede levensbeschouwelijke vlak.”

In de gesprekken die we hebben gehad over plannen en dromen voor de toekomst zaten we direct op één lijn. Dat maakt dat ik me enorm verheug op deze nieuwe stap in mijn leven.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen