Jack Spijkerman gaat door met Koning Voetbal

Jack Spijkerman keert in april terug op het scherm met een tweede seizoen van de tv-quiz Koning Voetbal op RTL 7. Dat heeft de mannenzender vandaag laten weten. Spijkerman beleefde in november zijn tv-comeback als presentator van het programma. Eigenlijk was Wilfred Genee benaderd voor de presentatie, maar hij werd op het laatste moment bedankt. “Ze vonden het niet kunnen dat ik vlak na VI weer op de buis zou zijn. Toen heb ik geroepen: ‘En Johan dan? Dat mag wel?’

Het leidde tot een flinke ruzie met RTL 7, dat vast bleef houden aan Spijkerman. “Het is er even stevig aan toe gegaan. De RTL 7-directeur was heel boos”, zei Derksen eerder.

Voor Spijkerman betekende het dat zijn tv-loopbaan nog niet voorbij was. “Ik had mij al neergelegd bij een rol op de achtergrond“, gaf hij toe in de media.

Koning Voetbal met teamcaptains Viggo Waas en Johnny de Mol is vanaf 21 april zes weken lang om 22.00 uur te zien op RTL 7.

Aansluitend, om 23.00 uur, staat vanaf die datum de muzikale roadtrip Derksen on the Road met Johan Derksen op het programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen