Chantal Janzen bevestigt derde seizoen Divorce

Foto: VARAHoewel het tweede seizoen van Divorce nog moet beginnen, heeft RTL 4 nu al groen licht gegeven voor een derde seizoen. De opnames starten in april. Dat zegt hoofdrolspeelster Chantal Janzen vandaag in dagblad Spits. Janzen leek vorige maand nog te twijfelen over serie drie. “Dat is allemaal wat uit zijn verband gerukt, daar heb ik nooit aan getwijfeld. Ik had alleen gezegd dat ik verbaasd was dat RTL al met een derde seizoen bezig was vóórdat het tweede seizoen op tv was.”

In een interview zei Janzen eerst de tweede serie af te willen wachten, maar daar is ze nu op terug gekomen. “Ik ben altijd wat aan de voorzichtige kant, ik vind dat je eerst maar eens moet zien of het nog aanslaat. Maar het is natuurlijk heel mooi dat de omroep zoveel vertrouwen in de serie heeft.

Het wordt een drukke periode van Janzen, die meer te doen heeft dan alleen Divorce. “Ik zit natuurlijk ook nog tot eind augustus in Hij Gelooft in Mij en over drie weken beginnen én de liveshows van Everybody Dance Now én de opnames voor De Jongens tegen De Meisjes.

Divorce 3 begint op zondag 16 maart op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen