Chantal Janzen bevestigt derde seizoen Divorce

Geplaatst op Tue 25 Feb 2014 om 10:35

Foto: VARAHoewel het tweede seizoen van Divorce nog moet beginnen, heeft RTL 4 nu al groen licht gegeven voor een derde seizoen. De opnames starten in april. Dat zegt hoofdrolspeelster Chantal Janzen vandaag in dagblad Spits. Janzen leek vorige maand nog te twijfelen over serie drie. “Dat is allemaal wat uit zijn verband gerukt, daar heb ik nooit aan getwijfeld. Ik had alleen gezegd dat ik verbaasd was dat RTL al met een derde seizoen bezig was vóórdat het tweede seizoen op tv was.”

In een interview zei Janzen eerst de tweede serie af te willen wachten, maar daar is ze nu op terug gekomen. “Ik ben altijd wat aan de voorzichtige kant, ik vind dat je eerst maar eens moet zien of het nog aanslaat. Maar het is natuurlijk heel mooi dat de omroep zoveel vertrouwen in de serie heeft.

Het wordt een drukke periode van Janzen, die meer te doen heeft dan alleen Divorce. “Ik zit natuurlijk ook nog tot eind augustus in Hij Gelooft in Mij en over drie weken beginnen én de liveshows van Everybody Dance Now én de opnames voor De Jongens tegen De Meisjes.

Divorce 3 begint op zondag 16 maart op RTL 4.
13 Reacties op “Chantal Janzen bevestigt derde seizoen Divorce”


 1. Sander

  Divorce 3 begint 16 maart of Divorce 2 begint 16 maart? Ik snap het niet meer, hihi

 2. Peter

  Beste Sander, als de opnames voor Divorce 3 in april van start gaan lijkt 16 maart me lastig haalbaar om met uitzenden te beginnen.

 3. Mjo

  Sander en Peter,

  Ik lees het zo: Divorce 2 komt vanaf 14 maart 2014 op de buis en voor Divorce 3 starten de opnames in april 2014. Divorce 3 zal dus waarschijnlijk pas in seizoen 2015 op de buis komen.
  Google maar eens, dan komen jullie ook tot deze conclusie.

  De laatste zin in dit artikel is dan ook onjuist.

 4. k:Alex

  Is Moordvrouw dit hele seizoen de lead in, of komt op den duur Ontvoerd weer terug?

 5. J

  k:Alex

  De eerste 5 afleveringen van Divorce staat Moordvrouw er nog voor. Daarna is Moordvrouw afgelopen.
  Ik gok dat de andere 7 afleveringen gecombineerd worden met 7 afleveringen van Ontvoerd. ( en anders dat nieuwe programma van John, ‘Op De Vlucht’)

 6. Anonymous

  Interessant is wat de volgende Amerikaanse serie na-aperij is van de nimmer aflatende zakkenvullerij die Linda’s Plagiaten Parade in stand houdt.

 7. Vic

  Ik denk (en hoop) dat het 3e seizoen gewoon weer in December van start gaat. Seizoen 2 was eigenlijk geplant voor December 2013, maar toen bleek dat Boer Zoekt Vrouw van eind November tot begin Februari liep (gevolgd door de winterspelen) is Seizoen 2 verplaatst naar Maart.

 8. Anonymous

  Zal wel december worden inderdaad.
  Eerst Nieuwe Buren, gevolgd door Divorce.

 9. Vic

  @Anymous Inderdaad, alleen Nieuwe Buren is in November al afgelopen, en komt waarschijnlijk op Donderdag. Denk eerder zoiets:

  Zondag
  20.00 Obese
  21.30 ?

  Daarna
  20.00 Miljoenenjacht
  21.30 De Familie Kruis

  Daarna
  20.00 Loverboys (John van den Heuvel)
  21.30 De Familie Kruis

  Daarna
  20.00 Ontvoerd
  21.30 Divorce 3

 10. Anonymous

  @ Vic

  Oja, De Familie Kruis komt waarschijnlijk op zondag ja.

  Alleen Loverboys is voor RTL5.

 11. Tsja

  Volgens mij zijn er maar drie hoofdrollen in dit programma

 12. Monique

  ik vind dit echt een saaie serie

 13. ariebombarie

  Mevrouw Janzen twijfelt of ze het wel moet doen?
  Nee we gaan op onze knietjes liggen om deze zeer matige B actrice te smeken aan een waardeloze serie als “Divorce” mee te spelen.
  Wat een kapsoneslijder is die Janzen, echt geen leuk mens.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.