‘Bonje met de Buren spannender bij SBS 6’

Bonje met de Buren wordt spannender nu het realityprogramma verhuist van RTL 4 naar SBS 6. Dat heeft zendermanager René Oosterman van SBS 6 vandaag laten weten. Een groot verschil is dat voortaan slecht één van de buren hulp inschakelt, waarna Jochem van Gelder en Patty Brard bemiddelend optreden. “Bonje met de Buren wordt spannender doordat Jochem en Patty mensen met een bezoek gaan verrassen en dan weet je maar nooit hoe de reactie gaat zijn“, zegt Oosterman.

Hij is blij met het nieuwe presentatieduo. “De combinatie van Jochem en Patty heeft velen doen verbazen maar in de praktijk blijkt het erg goed te werken. Patty heeft haar hart op de tong liggen en Jochem zorgt zo af en toe voor de nodige nuancering.

 

De opnames van Bonje met de Buren zijn in volle gang. De twee reizen dwars door Nederland om te helpen bij burenruzies die vaak al jaren spelen. “Wij gaan niet weg voordat het weer gezellig is”, laat Patty weten. “Een van de bonjes eindigde bijvoorbeeld met alle buren op straat aan een picknicktafel, het was echt gezellig.”

RTL 4 liet het programma gaan, omdat ze het vanwege de vele cases over geluidsoverlast te saai vond geworden. “Vaak is geluidsoverlast een probleem, maar ook zijn er ruzies waarvan de oorspronkelijke oorzaak amper te achterhalen is“, aldus SBS.

De eerste aflevering is op woensdag 7 mei te zien op SBS 6. De uitzending is om 21.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen