Albert Verlinde boos op Rambam

Foto: RTLAlbert Verlinde en Edwin Smulders konden er niet om lachen toen zij werden gevolgd door de makers van de VARA-serie Rambam, die roddeljournalisten een koekje van eigen deeg wilde geven. Dat was te zien in de uitzending op Nederland 3. De RTL 4-ster deelde een aantal sneren uit naar de Rambam-presentatoren. “Ik ga nu audities doen voor een productie waar ik drie ton in investeer en waar bij de VARA nooit aandacht aan besteed zou worden“, begon de presentator.

Verlinde was duidelijk geërgerd. “Zo eenzijdig om als VARA wel te zeggen: we gaan een ondernemer volgen die zijn nek uitsteekt, en niet hulde te doen aan de meest bejubelde voorstelling van dit seizoen, die gewoon doodgezwegen is door de VARA.”

Misschien moet de Publieke Omroep gewoon doen waar ze voor bedoeld is, da’s cultuur behandelen“, zei Verlinde, waarna hij wegliep.

Later op de dag doken de Rambammers opnieuw op. “Zo, jullie zijn onze belastingcenten weer aan het uitgeven“, zei hij, waarna hij VARA-gezicht Lex Uiting een ‘belastingslurpende presentator’ noemde. “Probeer eerst eens kijkcijfers te scoren.

Smulders was nog woester. Hij dreigde Uiting te saboteren bij zijn toekomstige werkzaamheden.

Volgende week maandag is deel twee te zien van de roddeljournalisten-aflevering van Rambam.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen