Yolanthe noemt achtdelige soap ‘documentaire’

Yolanthe Sneijder-Cabau wil niet dat het nieuwe achtdelige SBS 6-programma waarin haar leven centraal staat een real life-soap wordt genoemd. Het is een achtdelige documentaire. Dat zegt de voetbalvrouw in weekblad Weekend. Cabau wil met de reeks alle vooroordelen wegnemen. “Wesley zei tegen me: ‘Iedereen denkt maar dat je dat glamourpopje bent, maar laat ze nou eens zien wie je echt bent.’ Dat hoop ik met de documentaire te gaan doen. Nee, geen realitysoap“, zegt ze.

Volgens Cabau heeft men een verkeerd beeld van haar. “Veel mensen zien mij alleen maar op de cover van een blad staan of in een mooi jurkje presenteren. Dat is allemaal heel leuk en glamoureus, maar daar moet ik wel degelijk hard voor werken.

Het is geen project om haar imago te veranderen. “Het is niet de bedoeling dat ik mijn imago ga veranderen hoor. Ik ga ook zeker dingen niet ineens grappiger vertellen dan ze bedoeld zijn. Het is gewoon zoals het is.

Men zal Cabau als harde werker zien. “Zo beantwoord ik zelf de mails die via mijn website binnenkomen en selecteer en plaats ik ook de foto’s die daarop verschijnen. Dat had je niet verwacht, hè?

Een startdatum is nog onduidelijk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen