Wie is de Mol wekenlang onderbroken door Spelen

Wie is de Mol wordt in februari twee weken lang onderbroken vanwege de Olympische Winterspelen. De tv-hit wordt niet tijdelijk verhuisd. Dat vertelt Nederland 1-baas Marcel Peek vandaag in het AD. Nederland 1 laat tussen 7 en 23 februari alle programma’s vòòr half tien vervallen, behalve de Journaals. “De Journaals zijn een belangrijke service van de publieke omroep en moeten er altijd zijn. Zodra je ook andere titels overeind wilt houden, krijg je discussie welke dan wel en niet.”

Dat is geen goede zaak, aldus Peek. “Daarnaast moet je jezelf afvragen of je populaire programma’s wel tegenover de Spelen wil zetten.

De Journaals van 18.00 en 20.00 uur verhuizen van Nederland 1 naar Nederland 2. “Bij superevenementen als de Spelen en straks het WK Voetbal maken we alle ruimte op de belangrijkste zender van Nederland“, aldus Peek. “De kijker wil natuurlijk zoveel mogelijk live zien.

Tijdens de Spelen in Sotsji stopt het sporten elke dag om 20.30 uur. Dan begint de NOS met haar dagelijkse talkshow Studio Sportwinter met Henry Schut en Erben Wennemars.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen