RTL 5 in maart met drie Nederlandse avonden

RTL 5 pakt in maart uit met drie avonden vol Nederlandse realityprogramma’s. Op de overige dagen zullen films te zien zijn. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van maart. Dennis Weening trapt de week af met zijn nieuwe programma The Hit op maandagavond half negen. In dit veelbelovende tv-project krijgen songwriters de kans om hun zelfgeschreven nummer te pitchen aan gerenommeerde Nederlandse artiesten, waaronder Charlie LuskeRob de Nijs en Waylon.

The Hit vormt een tv-avond samen met De Modepolitie 2.0, dat aansluitend om half tien wordt uitgezonden.

De dinsdagavond wordt gevormd door de veelbesproken datingshow Adam Zoekt Eva, de Nicolette Kluijver-show waarin singles elkaar naakt ontmoeten, en I Can Make You A Supermodel.

Superagent Paul Fischer, ontdekker van onder andere Naomi Campbell, heeft in dat laatste programma een missie: hij komt overgevlogen uit Amerika om in Nederland op zoek te gaan naar dat ene meisje, waar hij een supermodel van gaat maken.

Expeditie Poolcirkel, dat voorheen bij de AVRO te zien was, en de Amerikaanse dramaserie Hannibal gaan vanaf 27 maart de donderdag van RTL 5 vormen.

De zondag komt in handen van From Russia With Love, waarin Nederlandse mannen aanpappen met dames uit het Oostblok, en het tweede seizoen van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen