Ook pinguïns redden StartUp niet

Foto: BNN

Ondanks een groot interview in RTL Boulevard op dinsdag, een live-gesprek in De Wereld Draait Door op woensdag en de inzet van pinguïns op donderdag, zit StartUp nog steeds niet in de lift. Er keken donderdag 46.000 mensen, goed voor 0,8 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Nederland 3-baas Roek Lips denkt dat mensen na weken uitzenden massaal instappen als de cast her en der wat interviews geeft, maar dat is vooralsnog niet gelukt.

Nico Dijkshoorn opperde in De Wereld Draait Door dat StartUp vanwege het succes van Pinguïns Undercover maar wat pinguïns door het beeld moest laten lopen, maar ook dat had geen effect.

De vele interviews door de StartUp-cast zijn het gevolg van een onderzoek van Nederland 3 naar de lage kijkcijfers van de soap. Daaruit blijkt dat men de serie niet kent.

Nederland 3-baas Roek Lips heeft nog altijd veel vertrouwen in de serie. Hij en zijn team lijken als een van de weinigen nog niet te willen geloven dat StartUp een enorme flop is.

Er zijn al 50 afleveringen opgenomen. Producent Endemol heeft de miljoenenopdracht gekregen om er in totaal 180 te maken. De opnames zijn nog in volle gang.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen