Kim-Lian wil evenveel kijkers als RTL Boulevard

Kim-Lian van der Meij wil met haar SBS 6-programma Show Vandaag uiteindelijk evenveel kijkers scoren als concurrent RTL Boulevard. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Show Vandaag is dagelijks vlak voor RTL Boulevard op de buis. “Het is natuurlijk wel onze ambitie om evenveel kijkers als Boulevard te krijgen, maar vooralsnog zijn we realistisch. We zijn net begonnen en zitten op een vroeger tijdstip, de kijker moet ons nog weten te vinden“, zegt ze.

RTL Boulevard-ster Albert Verlinde is Van der Meij’s werkgever in de musicalwereld. “Ik ben heel close met Albert en ben ervan overtuigd dat we in de toekomst nog mooie dingen gaan doen. Ik denk niet dat hij mij echt als een concurrent ziet nu ik Show Vandaag presenteer.

Ze is gek op Verlinde. “Albert is natuurlijk aan de ene kant dé grote man van RTL Boulevard, over wie iedereen een mening heeft, de man die je kan maken en breken. Zo zag ik hem natuurlijk ook toen ik hem voor het eerst leerde kennen. Maar inmiddels is hij vooral een heel betrokken, loyale werkgever.

Naast Show Vandaag gaat Van der Meij meer doen bij SBS 6. “Ik ga een aantal programma’s doen, waaronder in elk geval Sterren Springen. Dat worden vier afleveringen in duopresentatie.

En verder? Ik weet het wel, maar dat soort nieuws moet op het juiste moment gebracht worden. Er zou zomaar een spelshow tussen kunnen zitten, misschien wel acteren… Het wordt een mooie tijd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen