Dave Mantel had ‘relnicht’-rol geweigerd

Geplaatst op do 09 jan 2014 om 14:36

De heteroseksuele acteur Dave Mantel vindt het geen enkel probleem dat hij in Goede Tijden Slechte Tijden een homo speelt, maar had de rol van Menno niet gedaan als hij een ‘relnicht’ zou zijn. Dat vertelt de soapster in weekblad Privé. Mantel wil geen cliché neerzetten. “Als het zo was geweest dat ik een echte relnicht had moeten spelen, had ik deze rol niet geaccepteerd. Ten eerste omdat zo’n personage al zo vaak is neergezet en ten tweede omdat we er met de rol van Ferry al een hebben.”

Door zijn rol wordt Mantel nu vaker benaderd door mannen. “Er zijn inderdaad wel wat mannen en jongens die op me afkomen in de hoop me te kunnen versieren. Eerlijk gezegd vind ik dat net zo’n groot compliment als wanneer een vrouw dat doet.

Ook al heb ik geen seksuele gevoelens voor mannen; wanneer iemand je aantrekkelijk vindt, is dat altijd leuk. Maar dat is niet iets van de laatste tijd.
11 Reacties op “Dave Mantel had ‘relnicht’-rol geweigerd”


 1. Marc

  Als hij een relnicht had moeten spelen, had hij daar ook niet voor gecast geworden. Is daar totaal niet de juiste persoon voor. Het karakter wat hij nu speelt past prima bij hem.

 2. Ome Theo

  Die tegenspeler is al een relnicht pur sang. Twee is te veel.

 3. Avram Belinski

  Hoezo ‘moeten spelen’?
  Sinds wanneer kun je iets spelen wat je al van nature bent?

 4. Johannes

  Geweigerd?? die loop 3 keer in de week achter het centraal station in amsterdam van die marokken jochies op te pikken

 5. DZ

  @Johannes: Jaloers?

 6. Danny vd S

  Is niet dezelfde Johannes die hier normaal reageert. Die is iets serieuzer (en dus volwassener?) fan deze Johannes. Euhhh, hebben we dat al niet vaker meegemaakt hier?

 7. sponsor

  is gtst nog wat? verhaallijn rond de dood van die belg mike duurt te lang, is alweer ruim een half jaar geleden. Rik zit vast maar toch ‘loopt’ het nog steeds. ik ben er een beetje klaar mee. gooi de sleutel van zijn cel weg of laat hem terug komen!

 8. mieke

  Boeiend. Nivo groep 8 ,,acteren” .

 9. Nerd

  Tiktak serie voor laag begaafden die naast stront nog meer stront in hun hoofd krijgen.

 10. Paddy

  Ja relnicht Ferry Doedens hoeft ook helemaal niet te acteren!

 11. Anoniem

  @Avram Hij speelt het omdat hij in het echt op vrouwen valt. Je moet wel eerst het bericht lezen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.