Bridget Maasland geniet van Show Laat

Een jaar later geniet Bridget Maasland nog altijd zeer van de presentatie van Show Laat. Dat geeft de SBS 6-presentatrice aan in Veronica Magazine. Maasland voelt zich steeds meer één met de showrubriek. “Ik vind het heerlijk dat ik er steeds meer in groei, dat het meer eigen wordt. Ik deed altijd korte series, dan is het meteen weer weg. Het fijnst vind ik dat het mijn eigen desk is. We kunnen het zelf invullen, hebben een fantastisch leuk team, er wordt héél veel gelachen.

Er wordt dan ook geen zware materie behandeld in het programma. “We nemen het niet te serieus allemaal. Ja, het werk is natuurlijk serieus, maar het nieuws dat je brengt, moet je niet al te serieus nemen. Gewoon lol maken, en ondertussen tóch met iets komen.

Veel interesse in show heeft Maasland niet. “Roddel en achterklap interesseren me eigenlijk helemaal niet zo. De glamour- en entertainmentkant van mijn werk wél. Maar we hebben best wel veel Raf en Sylvie gehad, Estelle en BadrOnno en Albert… Maar goed, het zijn mensen die zelf de publiciteit opzoeken, dus je wordt vanzel in die soap meegesleurd.

Maasland heeft geen idee wat er na of naast Show Laat komen gaat. “Er komt altijd van alles op me af en ik grijp alleen aan wat ik leuk vind. Van mij bestaat een beeld dat ik een kille, berekende tante ben, heel ambitieus. Maar ik heb nog nooit enig idee gehad wat ik nou precies wil.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen