Albert Verlinde heeft respect voor Merel Westrik

Albert Verlinde heeft respect voor Merel Westrik, de presentatrice van de ochtendshow Vandaag de Dag op Nederland 1. Dat schrijft hij in zijn column in TROS Kompas. Verlinde zou het niet kunnen om zo vroeg een programma te maken. Normaal wil hij ’s ochtends niet eens ergens te gast zijn, maar recent deed hij dat toch, bij Westrik. “Groot is dan ook mijn bewondering voor Merel Westrik van WNL die haar voornaam eer aan doet en een echte vroege vogel is.” 

Verlinde is geen ochtendmens. “Dus als ik gevraagd word om te gast te zijn in een ochtendprogramma op radio of tv, dan moet ik altijd heel goed nadenken.

Als de wekker gaat en ik zie hoe donker het buiten nog is, dan weigeren mijn ogen echt wakker te worden en voor de spiegel trek ik wat gekke bekken om mijn gezicht en stem wakker te krijgen.

Toch realiseert Verlinde zich dat de interviewer nóg vroeger op moet. “Als ik aan al die presentatoren in de ochtend denk; Giel, Mattie, Wytze, Edwin en Jan de Hoop, dan kan ik alleen maar zeggen: zij zijn het enige echte Wakker Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen