RTL-websites volledig vernieuwd

Foto: VARADe websites van RTL zijn vandaag volledig vernieuwd. Het nieuwe ontwerp past zich aan alle schermen aan: van desktop tot smartphone en iPad. Dat heeft de zendergroep vandaag laten weten. In eerste instantie zijn RTL.nl, de zenderwebsites van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 en ruim honderd programmawebsites aangepakt. “Met de nieuwe websites hebben we de fundament van het online RTL domein compleet vernieuwd“, zegt manager digitaal Patrick Klink.

De voornaamste reden daarvoor is dat we ervaren dat programma-informatie niet langer alleen wordt bekeken op een desktop of laptop en daarom overzichtelijk moet zijn op alle schermen“, vervolgt hij.

Nieuw is het tegelpatroon. “Dat zorgt voor een visuele en gebruiksvriendelijke site, waarbij de functionaliteiten worden uitgelicht, die volgens onderzoek het belangrijkst zijn voor de consument.”

Klink is enthousiast. “Op deze nieuwe basis kunnen we de komende jaren verder bouwen om ook optimaal in te spelen op de veranderende behoeftes van onze bezoekers.

Klik hier voor de website van RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen