Paul Groot kan meer Koefnoen niet aan

Foto: RTL

Paul Groot zou het te zwaar vinden om de seizoenen van Koefnoen uit te breiden met meer afleveringen. Dat vertelt de presentator in weekblad Privé. Pas in de zomer van 2014 gaat Groot weer aan de slag met het veel bekeken AVRO-programma. “Dan maken we weer acht of negen afleveringen, hooguit tien, want we willen het toch compact houden. Het is een heel zware periode voor ons. Het programma kost zo veel tijd om te produceren“, aldus de komiek, die last heeft van depressiviteit.

Op maandag moet al duidelijk zijn wat op zaterdag wordt uitgezonden, aldus Groot. “Maar dan moet je wel al aanvoelen wat het nieuws van de week gaat worden. Op dinsdagochtend komt onverbiddelijk het kladblok van de productiemedewerker: ‘Wat gaan we doen?’

Dan moeten pruiken en kostuums gezocht worden. “En acteurs worden benaderd. Op woensdag worden de scripts geschreven en op donderdag en vrijdag nemen we het op.

Ondertussen is Groot druk met allerlei andere dingen en dat leidt hem af van zijn winterdepressie. “Ik behoed mezelf voor de val in bed te kruipen. In geen geval zal ik dát doen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen