Patrick Martens: ‘Liever presenteren dan acteren’

Foto: Willem van de Kletersteeg

Als Patrick Martens moet kiezen, dan verkiest hij een presenteercarrière boven een acteercarrière. Dat zegt het gezicht van RTL Telekids in Veronica Magazine. “Dan ga ik toch voor presenteren, hoewel ik het een voorrecht vind om beide te doen“, legt hij uit. “Ik kan tijdens het presenteren wel meer van mezelf laten zien. Daarnaast denk ik dat ik me nog verder kan ontwikkelen in het presenteren. Daarin valt voor mij een grotere toekomst te behalen dan in het acteren.

Martens werd ooit bekend als Morris Fischer in GTST. “Ik moet je eerlijk zeggen: ik kijk bijna nooit meer naar GTST. Ik ben er al bijna vijftien jaar uit, hè.

Nu is hij bij RTL Telekids in de voetsporen getreden van Carlo Boszhard en Irene Moors. “Carlo en Irene hebben Telekids natuurlijk groot gemaakt. Daar hoef ik nu niets meer aan te doen. Hun samenspel en chemie zijn heel bijzonder. Als ik móet kiezen, ga ik voor Irene. Zij is droog, grappig en kan heel cynisch zijn. Daar hou ik wel van.

Nog één dilemma: Geer of Goor. “Als je me vraagt met wie ik een biertje zou willen drinken, dan doe ik dat met Geer. Hij is echt ontzettend grappig en heeft ook die carnavaleske gezelligheid in zich.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen