Loretta wil niets kwijt over vacature RTL Nieuws

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver wilde zondag in Carlo & Irene: Life 4 You niets zeggen over de vacature die RTL Nieuws open heeft staan. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Door het vertrek van Suzanne Bosman naar EenVandaag, is er een plekje vrij achter de nieuwsdesk van RTL. Of Schrijver weer terug wil keren bij de nieuwsrubriek, wilde ze niet zeggen. “Zal ik jullie iets leuks vertellen? Een paar jaar geleden zat ik hier ook en toen hebben jullie het ook gevraagd“, zei ze tegen Carlo en Irene.

Toen gaf Schrijver een ontwijkend antwoord. “Toen zei ik: ‘Het is wel een beetje geweest nu.’ Maar jullie bleven maar doorvragen en doorvragen en toen zei ik uiteindelijk: ‘Nou, als ze me weer zouden vragen, dan zou ik het wel leuk vinden.’ Dat heb ik geweten.

Haar uitspraak werd breed uitgemeten in de pers. “Bang bang, alle kranten, alles sloeg op tilt. Toen kwam er meteen een persbericht uit van RTL, van: ‘Nee, we zitten vol. Ze hoeft niet te solliciteren.’ Ha ha ha.”

Ik ga dat dus niet meer zeggen“, aldus Schrijver.

Het is nog niet bekend wie Bosman zal opvolgen bij RTL Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen