Jochem van Gelder gek op RTL-sterren

Jochem van Gelder is gek op de programma’s en presentatoren van RTL. Dat laat de SBS 6-ster blijken in een interview met Mikro Gids. Als Van Gelder naar zijn favoriete shows en collega’s wordt gevraagd, komt de ene na de andere RTL-titel voorbij. Zo is Voetbal International op RTL 7 zijn topfavoriet. “Elke maandag trek ik mij, met twee zoons, chips en frisdrank, terug op mijn kantoor waar ook een tv staat. Dan kijken we Voetbal International“, legt de presentator uit.

Van Gelder heeft bewondering voor de mannen van VI. “Wat Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en een gast doen is eigenlijk heel knap. Zij praten anderhalf uur over voetbal zonder beeldfragmenten, maar toch is het boeiend.”

Gevraagd naar het meest opvallende programma, noemt Van Gelder de tv-show van Geer en Goor. “Net als veel mensen dacht ik over Geer en Goor: Effe geen ent te makken: dat wordt weer plat met een hoop ongein.

Hij werd echter verrast. “Dat zit er ook wel in, maar er zijn echt mooie gesprekken met de ouderen aan toegevoegd. Het ene moment zit je met tranen in je ogen te luisteren naar wat die mensen vertellen, en het andere moment is het lachen, gieren, brullen.

Ook zijn favoriete tv-persoonlijkheden zitten bij RTL. “Ali B als jurylid van The Voice of Holland verraste mij. Hij gaat volledig op in zijn rol als jurylid.

En Johnny en Linda de Mol zijn echt sociale mensen, geïnteresseerd in anderen. Dat zie ik bijvoorbeeld aan hoe ze met mensen achter de schermen omgaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen