Gigi Ravelli onzeker over dunne bovenlip

Gigi Ravelli vindt het soms best lastig om kritische reacties over haarzelf terug te lezen op internet. Dat vertelt de GTST-actrice in TROS Kompas. Nog altijd weet Ravelli niet goed om te gaan met die kant van het beroemd zijn. “Ooit las ik op een website dat ik een dunne bovenlip heb. Tja, moet je dan de boel gaan opspuiten? Nu zou ik de spuit er niet zo snel in zetten, maar ik vind het soms wel lastig met zulke opmerkingen op te gaan. Ik doe mijn werk omdat het leuk is, niet om bekend te worden.

Op straat denken mensen alles te kunnen zeggen, stelt Ravelli. “‘Wat ben je klein in het echt.’ Of: ‘Je bent veel knapper dan op televisie.’ Is dat trouwens een compliment of juist niet?

Heel ijdel is Ravelli niet. “In mijn vak word je daar soms een beetje toe gedwongen, maar ik ga gewoon zonder make-up de deur uit en aan diëten doe ik niet.

Ik hoef geen size zero te hebben en wil geen taartje laten staan op een feestje om een kilo minder te wegen. Het leven is te kort om er niet van te genieten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen