Charly Luske: ‘Wél succesvol na The Voice’

Het is volgens Charly Luske onterecht dat sommige mensen zijn The Voice of Holland-avontuur als mislukt zagen. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Luske werd in de halve finale uitgeschakeld door Chris Hordijk, terwijl hij door de media als de gedoodverfde winnaar werd bestempeld. “Ik weet ook wel dat veel mensen na The Voice dachten: het is hem niet gelukt. Maar achteraf heb ik het hartstikke druk in de muziek gekregen en daar ben ik dankbaar voor“, zo vertelt de zanger.

Hij doet veel optredens. “Ik trad laatst op op een bedrijfsfeestje met twintig mensen. Door omstandigheden was de rest al naar huis. Die twintig mochten allemaal een verzoeknummer indienen. Daar geniet ik net zo van als al die duizenden mensen waarvoor ik kort daarna op de Meerpaaldagen in Dronten speelde.

In 2014 wil Luske zich nog meer ontwikkelen. “Ik heb voornemens voor 2014. Me meer focussen, minder af laten leiden en mijn popliedjes afmaken voor een EP of album. Ik werk daaraan met Niels Geusebroek en de mensen rondom Nielson. Mijn eigen materiaal komt eraan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen