Albert Verlinde nu zelf groot shownieuws

Foto: Nick van Ormondt

Albert Verlinde smult aan de desk van RTL Boulevard van alle spraakmakende showbizzscheidingen, maar nu is hij zelf groot shownieuws. Zijn man Onno Hoes zou namelijk zijn vreemdgegaan. Dat meldde concurrent Show Laat gisterenavond laat. Hoes is zoenend betrapt met een 24-jarige jongeman en geeft dit toe aan de showrubriek. “Ja, we hebben daar wel lekker zitten doorpimpelen. Dat kan ik niet ontkennen. Ja, ik heb hem een kusje gegeven, maar dat zegt verder niets.”

Het is ‘gewoon’ een vriend, aldus Hoes. “We hebben gegeten en een borreltje teveel gedronken. Dat geef ik wel toe. Dat mag hopelijk toch wel? In de week dat mijn vader overleden was had ik wel even behoefte om gewoon even door te zakken en dat heb ik daar op dat moment gedaan.”

Hoes zou met de heer ook hebben gesproken over een eventuele scheiding met Verlinde. “Het is gewoon een openbare gelegenheid waar we zaten, dus als ik iets te verbergen had, zou ik het zeker niet doen“, reageert hij.

Show Laat-ster Patty Brard sprak Hoes. Hij gaf volgens haar wel toe dat het een “uiterst onhandige zet” was om in een lobby in een hotel “in je eigen stad” een andere man te zoenen.

Show Laat, dat foto’s van de knuffelige heren in handen heeft, kreeg geen reactie van Verlinde zelf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen