Waldemar Torenstra speelt De Slimste Mens

Geplaatst op di 05 nov 2013 om 9:35

Divorce-ster Waldemar Torenstra zit in december in de seizoensopener van De Slimste Mens. Hij neemt het op tegen Joris Linssen en Tania Kross. Dat heeft de NCRV laten weten. Naast deze drie kandidaten spelen in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ook onder meer 3FM-dj Annemieke Schollaardt, DWDD-figuur Sywert van der Lienden, journalist Gerri Eickhof, schrijfster Marion Pauw, CDA’er Wim van de Camp, atleet Rens Blom en actrice Hetty Heyting mee, zo is nu duidelijk.

Het eerste seizoen van De Slimste Mens, dat gewonnen werd door Arjen Lubach, was te zien in de zomer 2012. Afgelopen augustus won Pieter Derks de tweede editie.

Presentator Philip Freriks heeft geen enkel idee wie kans maakt op de derde trofee. “Het gaat er bij De slimste mens niet om wie het hoogste IQ heeft of de beste opleiding.”

Natuurlijk zijn algemene ontwikkeling en feitenkennis belangrijk. Maar het komt ook aan op strategisch inzicht, boerenslimheid en stalen zenuwen. De kandidaten die deze eigenschappen het best weten te combineren, zullen we terug zien in de finale eind januari.

De Slimste Mens begint op maandag 16 december en zal wederom elke werkdag om 20.25 uur te zien zijn.
17 Reacties op “Waldemar Torenstra speelt De Slimste Mens”


 1. Tsja

  DWDD-figuur Sywert van der Lienden? Kom op m-c, gewoon even journalist spelen en uitzoeken wie het is en wat hij doet als je het niet weet…

 2. jacques

  Leuke kandidaten … wie volgt? Hopelijk trekt Waldemar zijn strakke T-shirtjes aan!

 3. JaJa

  zo snel alweer? leuk!

 4. USA

  Leuk dat er zo snel een vervolg komt. In de zomer erg van genoten en was toen veruit het leukste programma op de tv.

 5. Anonymous

  Onderhoudend programma.

 6. Anoniem

  Ik dacht dat dit maar 1 keer per jaar in de zomerperiode kwam, maar ook de uitmelkerij bij de PO blijkt geen grenzen te kennen.

 7. Zuurpruim

  Leuk ik kijk er nu al naar uit met deze top kandidaten!

 8. Anoniem

  Vanaf december gaat de beer los bij de publieke omroep voor zeker 7 maanden. Boer Zoekt Vrouw, Slimste Mens, Nederlandse series zoals Ramses, Winter OS Sotsji, WK Voetbal, Tour de France en wat voor moois nog meer. RTL zal z’n kijkers weer als een baksteen laten vallen want er valt dan niets te verdienen. De zaak gaat op de waakvlam met herhalingen. Een voordeel: in de tussentijd kan Humberto naar spraakles.

 9. Beau

  @ Jacques: z’n strakke broeken zijn anders ook niet mis… Die KONT :O.. Jammer dat de kandidaten zitten

 10. Joris

  Leuk, Tante Til doet mee!

 11. Ik

  Alleen jammer dat ik vanaf januari 1 aflevering per week mis (Wie is de Mol!)

 12. Jannеke

  Haha, tante Til / vrouwtje Theelepel / T-Bob / Blossom doet mee inderdaad.

 13. Anoniem

  Jammer dat ze zo snel weer met een serie komen.

 14. kritische kijker

  post 11:38 was ik, het ietwat sneuïge RTL-hatertje en volidioot PO-fanboi wiens ontsnapping uit de inrichting voor geestelijk gehandicapten hedenochtend weer heeft plaatsgevonden. :lol:

 15. kritische kijker

  @11:38 was ik maar, het ietwat sneuïge RTL-hatertje en volidioot PO-fanboi wiens ontsnapping uit de inrichting voor geestelijk gehandicapten hedenochtend weer heeft plaatsgevonden. :lol:

 16. rob

  rtl heeft altijd wat meer herhalingen in jan-februari maar niet alleen maar herhalingen the voice kids,all you need is love,divorce? o.a.en gezien de kijkcijfers
  hebben ze groot gelijk.de bedoeling is zo veel mogelijk geld verdienen.

 17. Bart Tervonck

  Haha, “DWDD-figuur”, kostelijk!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.