Waldemar Torenstra speelt De Slimste Mens

Divorce-ster Waldemar Torenstra zit in december in de seizoensopener van De Slimste Mens. Hij neemt het op tegen Joris Linssen en Tania Kross. Dat heeft de NCRV laten weten. Naast deze drie kandidaten spelen in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ook onder meer 3FM-dj Annemieke Schollaardt, DWDD-figuur Sywert van der Lienden, journalist Gerri Eickhof, schrijfster Marion Pauw, CDA’er Wim van de Camp, atleet Rens Blom en actrice Hetty Heyting mee, zo is nu duidelijk.

Het eerste seizoen van De Slimste Mens, dat gewonnen werd door Arjen Lubach, was te zien in de zomer 2012. Afgelopen augustus won Pieter Derks de tweede editie.

Presentator Philip Freriks heeft geen enkel idee wie kans maakt op de derde trofee. “Het gaat er bij De slimste mens niet om wie het hoogste IQ heeft of de beste opleiding.”

Natuurlijk zijn algemene ontwikkeling en feitenkennis belangrijk. Maar het komt ook aan op strategisch inzicht, boerenslimheid en stalen zenuwen. De kandidaten die deze eigenschappen het best weten te combineren, zullen we terug zien in de finale eind januari.

De Slimste Mens begint op maandag 16 december en zal wederom elke werkdag om 20.25 uur te zien zijn.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen