Tv-portret Gordon geen kijkcijferhit

Op RTL 4 trekt Gordon het ene na het andere miljoenenpubliek, maar zijn tv-portret op Nederland 3 wist donderdagavond aanzienlijk minder kijkers te boeien. Er keken om half tien 371.000 kijkers naar de uitzending van KRO Profiel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. KRO Profiel begon toen Gordons kijkcijferkanon Effe Geen Cent Te Makken, ditmaal goed voor 2,2 miljoen kijkers, net was afgelopen. Zij bleven echter massaal hangen op RTL 4.

Gordon was behoorlijk openhartig over zijn leven in KRO Profiel. “De aandacht in de media, de pers die je privéleven uitlicht, je familie die je verliest. Als je mij 25 jaar geleden had gezegd dat dit ging gebeuren dan had ik het wel heroverwogen denk ik“, zei de zanger.

Ook onthulde de tv-ster na zijn coming out een zelfmoordpoging ondernomen te hebben. “Zo’n zelfmoordpoging doe je natuurlijk niet zomaar, dat doe je alleen als je helemaal in het nauw zit.

Mijn maag is toen leeggepompt en ik heb nog een dag in het ziekenhuis gelegen. Nee, dat was niet niks. Toen was mijn moeder wel in een keer helemaal om.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen