René Oosterman nieuwe zenderbaas SBS 6

Foto: SBSRené Oosterman is de nieuwe zendermanager van SBS 6. Hij is vanaf 11 november verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de zender. Dat heeft de zender laten weten. Oosterman was eerder tien jaar werkzaam voor RTL, onder meer als zenderbaas van RTL 4. Ook was hij één van de oprichters van Flare Media. “Ik kan niet ontkennen het als enorme eer te ervaren gevraagd te zijn om deze belangrijke en bijzonder uitdagende functie te gaan vervullen“, zegt hij.

De tv-man heeft er nu al zin in. “SBS6 is en blijft een sterk merk en ik zal al mijn ervaring en energie aanwenden om de ambitieuze doelstellingen te gaan realiseren.”

Remko van Westerloo, de programmadirecteur van SBS, is ook blij. “Ik ben verheugd dat René de zendermanager wordt van ons vlaggenschip SBS6. Ik ken René al jaren als een gedreven en uiterst bekwaam televisie dier en kijk erg uit naar een intensieve samenwerking. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee, zowel aan zender- als producentenzijde.

Met de komst van Oosterman is het programmamanagement (met zendermanagers Justine Huffmeijer op Net 5 en Carter Duong op Veronica) compleet. Het zendermanagement rapporteert aan de programmadirectie van SBS.

Nu vervult Van Westerloo nog de functie van zendermanager van SBS 6, naast zijn baan als programmadirecteur van SBS.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen