Gordon uitgenodigd door Amerikaanse talkshows

Gordon is door Amerikaanse talkshows uitgenodigd om te praten over de ‘racistische’ grap die hij maakte tegen een Aziatische kandidaat in Holland’s Got Talent. Dat heeft de entertainer laten weten in Oog in Oog. Amerikanen vonden het shockerend dat de kandidaat vast ’39 met rijst’ zou gaan zingen. Nu willen zij hem aan de tand voelen. “We hebben zelfs aanvragen gekregen of ik te gast wil zijn in Amerikaanse talkshows. Ik heb daar helemaal geen zin. Waarvoor moet ik daarheen?” 

Doorbreken in Amerika hoeft Gordon ook niet. “Ik ben heel gelukkig met wie ik ben hier in Nederland. Ik denk dat ik mijn werk als jurylid heel goed doe en dat blijkt ook wel uit de kijkcijfers. Mensen kijken nog steeds massaal. Er keken zaterdag bijna weer 2 miljoen mensen naar me.”

De kritiek van Albert Verlinde dat men in Nederland eens na moet denken hoe we met elkaar moeten omgaan, slaat Gordon in de wind. “Ik denk dat meneer Verlinde eerst naar zichzelf moet kijken. Ik weet nog heel goed dat hij Mariska Hulscher een hoer noemde in RTL Boulevard.”

Gordon vindt het een ‘onzinnig opgeblazen gebeuren’. “Matthijs van Nieuwkerk mag mij wel aankondigen als relnicht. Dat zou je dan ook kunnen opvatten als racisme.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen