Boer Zoekt Vrouw Internationaal ontvangt 1000 brieven

De redactie van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft ruim duizend brieven ontvangen. De schrijvers zijn geïnteresseerd in een date met één van de vijf geëmigreerde boeren die meedoen aan het nieuwe seizoen van de tv-hit. Dat heeft de KRO vandaag laten weten.  Yvon Jaspers was van tevoren erg gespannen, omdat het nu gaat om boeren in het buitenland. “Er zijn meer dan duizend brieven binnen gekomen en dat overtrof al onze verwachtingen!“, zegt ze.

De vrees was dat men niet bereid is naar Denemarken, Frankrijk, Bonaire, Canada of Tanzania te verhuizen. “Ook al maken we Boer zoekt Vrouw nu voor het zevende seizoen, dit was op veel fronten totaal nieuw.

Heel spannend natuurlijk. Want zouden er in Nederland dames en heren zijn die het aandurven om met een boer aan de andere kant van de wereld een nieuw leven te beginnen?“, aldus Jaspers.

Alle vijf de boeren worden gevolgd in de serie. Na de speeddate volgt een dagdate en uiteindelijk gaan drie vrouwen/mannen mee naar de boerderij en maken nader kennis met de boer, het werk en het land waar ze zich eventueel ooit gaan vestigen.

Boer Zoekt Vrouw Internationaal begint op 8 december op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen