BN’er in complot bij Welkom bij de Kamara’s

Foto: SBS

Eén van de negen bekende kandidaten in Welkom bij de Kamara’s wist al sinds de start van de opnames dat het een candid camera-programma was. Hij of zij zat in het complot. Dat meldt de tv-zender vandaag. In Welkom bij de Kamara’s is te zien hoe negen BN’ers bijna drie weken lang in de maling worden genomen door een zogenaamde inheemse Afrikaanse stam. “In de laatste twee afleveringen krijgen ze te horen dat ze al die tijd gewoon voor de gek zijn gehouden“, aldus SBS.

En ook wordt can duidelijk dat één van hen al die tijd in het complot zat. “Tussen de BN’ers die nietsvermoedend naar Namibië zijn gegaan, zit namelijk één persoon die allang wist dat zich acteurs onder de stamleden bevinden, die hun Nederlandse gasten vreemde dingen laten doen en ongemakkelijke situaties veroorzaken.”

In het diepste geheim hielp deze spion mee met het subtiel creëren van soms wel heel ongemakkelijke situaties. Of deze persoon stuurde de groep een beetje bij als de grap dreigde uit te komen.

De kandidaten in de tv-show zijn Christina Curry, Dick Jol, Irene van de Laar, Johannes Rypma, Dave Roelvink, Mariska van Kolck, Semmy Schilt, Sylvia Geersen en Janice.

De laatste aflevering van het weinig bekeken programma is op zaterdag 14 december.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen