Albert Verlinde gespannen voor Koninkrijksconcert

Geplaatst op za 30 nov 2013 om 12:31

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde is best gespannen voor de uitzending van het Koninkrijksconcert, dat vanavond in bijzijn van koning Willem-Alexander plaatsvindt in het Circustheater in Scheveningen. Dat heeft de theatermaker, die de show produceert, laten weten. Verlinde kijkt ernaar uit. “Met z’n allen gaan we er een spetterend feest van maken. Ik ben ook wel stiekem een beetje trots dat mijn bedrijf de avond mag produceren. Ook wel spannend natuurlijk, want het hele Koninkrijk kijkt mee…

Grote artiesten als Guus Meeuwis, Caro Emerald, Carel Kraayenhof, Jeroen van der Boom, Brigitte Kaandorp en Paul van Vliet treden op. “En vergeet Racoon en Datapanik ook niet. Maar ook Introdans, ons eigen Comitélid Izaline Calister en het Metropole Orkest zullen die avond schitteren“, aldus Verlinde.

En nog meer grote en bekende namen, maar dat is nog even een verrassing…

Ruben Nicolai presenteert de show ter ere van 200 jaar Koninkrijk. De uitzending begint om 20.25 uur op Nederland 1.
23 Reacties op “Albert Verlinde gespannen voor Koninkrijksconcert”


 1. Anoniem

  Daar hebben we ons rechtse monarchistische freakje weer.

 2. Huiskamer

  Kijk eens aan. De mening van een relnicht moeten we nu serieus nemen. Als ik Lex was, zou ik maar goed oppassen. Voordat je het weet is hij het middelpunt van een roddel en dicht hij zijn vrouw van alles en nog wat toe. Daar verdient deze relnicht immers zijn vele centen aan. Een zogenaamde vriend wordt in een oogwenk een vijand.

 3. Anoniem

  Albert Verlinde int met zijn bedrijf hier BELASTINGGELD voor ??!!

 4. Anoniem

  Anonymous

  Sat 30 Nov 2013 om 13:08

  Wat dacht je dan, dat hij het gratis doet??? Wat een onzin, alsof een andere producent het wel gratis zou hebben gedaan. Voor niets gaat de zon op.

 5. Noud

  Leve de Republiek.

 6. Anoniem

  @13:12. Nooit Albert V. gevolgd met zijn kruistocht tegen de po waar ‘bakken’ belastinggeld worden uitgegeven ? Als het zijn kant opkomt heeft hij er geen moeite mee. Snap je dan helemaal niets ?

 7. Anoniem

  Anonymous

  Sat 30 Nov 2013 om 13:20

  Ik snap het helemaal beste @Anonymous ,maak je daar maar niet druk over. Heb meer studies gehad dan alleen lagere school.
  Ook al roepen met z’n allen (ook Albert Verlinde) nog zo hard HET IS ONS BELASTINGGELD, wie het ook mag of organiseren het is en blijft ons geld. U veranderd daar niets aan, ook ik niet.

  Als het u het allemaal zo dwars zit, moet u ergens anders wezen om u te beklagen maar in ieder geval niet op dit forum.

  Overigens is het uw mening, dat mag gelukkig en die vrijheid vieren we vandaag, maar de mijne mag ik ook geven.

 8. Anoniem

  Anonymous

  Sat 30 Nov 2013 om 13:20

  Ik snap het helemaal beste @Anonymous ,maakt U zich daar maar niet druk over. Heb meer studies gehad dan alleen lagere school.
  Ook al roepen met z’n allen (ook Albert Verlinde) nog zo hard HET IS ONS BELASTINGGELD, wie het ook mag organiseren, het is en blijft ons geld. U veranderd daar niets aan, ook ik niet.

  Als het u het allemaal zo dwars zit, moet u ergens anders wezen om u te beklagen maar in ieder geval niet op dit forum.

  Overigens is het uw mening, dat mag gelukkig en die vrijheid vieren we vandaag, maar de mijne mag ik ook geven.

 9. Albert

  ……gaarne geen aandacht meer voor deze relnicht; zelfbenoemde kwast in alle koningsfeesten, dromen van de koning, koninkrijk etc etc en zo waarschijnlijk
  candidaat voor alweer een koninklijke onderscheiding deze hofnar…….

 10. Els64

  wat een gezeur hierboven. Albert V. is een zeer ervaren en goede producent en iemand moet zo’n avond produceren. Het doet helemaal niet ter zake of hij relnicht of wat dan ook is. Hij krijgt geld voor zijn werkzaamheden om dit voor elkaar te maken en ik neem aan dat ook jullie voor je werk betaald worden. En meneer Anonymus die beweert dat hij meer studies heeft gevolgd dan lagere school: dat blijkt niet uit alle taalfouten die je in je commentaar neergooit!

 11. Anoniem

  Z’n paal staat al rechtop in de broek

 12. Kritische kijker

  Ik als volidioot PO-fanboi en ietwat sneuïg RTL-haterje heb er erg veel moeite mee dat Albert Verlinde een programma produceert voor mijn Ned1.

 13. Els64

  wat een sneue reacties hier. MIJN Ned 1?? doe ff normaal zeg

 14. Marc E. Putto

  Een matig/mediocre avondje met weinig spanning en standaardartiesten.
  Zo te zien vindt Prinses Beatrix er geen syllabe aan.

 15. Anoniem

  Wat een gênante vertoning!! Creatiefloos programma, slechte beeldregie, Ruben Nicolai zeer matig, alle teksten aflezend van een clipbordje waar met Pritt een printje van een te klein logo is opgeplakt. Dit laatste is tekenend voor de makers. Was er nou niemand die zo’n pietluttig, slordig detail weet te voorkomen terwijl de hele koninklijke familie in de zaal zit, al zaten ze er niet!
  Programma’s als dit moeten door de enige echte Joop gemaakt worden

 16. Anoniem

  Wie doet hier in hemelsnaam de regie???

 17. Wilko

  Beste meneer vd Ende,

  Wilt u volgend jaar alstublieft dit programma maken en zo’n concert niet meer overlaten aan wannabe producers?

 18. andre

  Wat een gezeik. De regie was helemaal niet slecht. Integendeel. Zeer vernieuwd. Het geluid was on-Nederlands goed. Programma was vernieuwend en goed. Prima NOS uitzending.

  Dit in tegenstelling tot de ochtenduitzending op het strand. Dramatische SD beeldkwaliteit, en inhoudelijk rommelig.

 19. Marc

  Wat een ongeloofelijk slllecht geproduceerde show. Die closejes van de koninklijke familie steeds. Verschrikkelijk. Laat die goede mensen eens. Maar Albert zal daar wel op aangedrongen hebben zodat hij maandag weer verlekkert er over kan vertellen in Boulevard aan de hand van de beelden, en dat tot in detail bespreken. Erg voorspelbaar.

 20. Marc E. Putto

  Zeg Marc, het is verlekkerd hoor..dus niet met die ‘t’.

 21. Paddy

  Nou weet niet of Kwalbert zijn visitekaartje hier mee achterlaat, want wat zag dat decor er goedkoop uit!

 22. Paddy

  En als ik deze man ooit nog hoor klagen over de Publieke Omroep, waar hij van mijn belastingcenten deze show mocht vertonen, dan mag die echt wegwezen! Ben echt helemaal klaar met deze gigantische hypocriete relnicht! Altijd maar klagen over de PO, maar wanneer het uitkomt er van mee profiteren! Aasgier ten top!

 23. Rogier, Amsterdam

  Elke mogelijkheid om de Publieke Omroep onderuit te halen, laat meneer Verlinde niet onbenut. Maar als het erop aankomt pakt hij een dergelijke productieklus met beide handen aan. En bepaald niet bescheiden; want hij zat gisteren pontificaal met manlief eerste rij, vlak naast Prinses Beatrix, Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima! En waarom? Alleen maar omdat hij de productie van de show op zich geeft genomen? Het koningshuis blijft ook niets bespaard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.