Albert Verlinde gespannen voor Koninkrijksconcert

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde is best gespannen voor de uitzending van het Koninkrijksconcert, dat vanavond in bijzijn van koning Willem-Alexander plaatsvindt in het Circustheater in Scheveningen. Dat heeft de theatermaker, die de show produceert, laten weten. Verlinde kijkt ernaar uit. “Met z’n allen gaan we er een spetterend feest van maken. Ik ben ook wel stiekem een beetje trots dat mijn bedrijf de avond mag produceren. Ook wel spannend natuurlijk, want het hele Koninkrijk kijkt mee…

Grote artiesten als Guus Meeuwis, Caro Emerald, Carel Kraayenhof, Jeroen van der Boom, Brigitte Kaandorp en Paul van Vliet treden op. “En vergeet Racoon en Datapanik ook niet. Maar ook Introdans, ons eigen Comitélid Izaline Calister en het Metropole Orkest zullen die avond schitteren“, aldus Verlinde.

En nog meer grote en bekende namen, maar dat is nog even een verrassing…

Ruben Nicolai presenteert de show ter ere van 200 jaar Koninkrijk. De uitzending begint om 20.25 uur op Nederland 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen