Linda hield Gooische Vrouwen-film lang geheim

Foto: RTL

Linda de Mol weet al anderhalf jaar dat er een vervolg komt op de Gooische Vrouwen-film. Dat onthulde ze gisteren aan tafel in RTL Late Night. Een vervolg lag niet in de lijn der verwachting. “Ik heb altijd geroepen: zeg nooit nooit, maar ik denk niet dat er nog een tweede film komt, want ik ben zo bang dat die dan tegenvalt. De enige reden om het te doen was dat ik een soort eureka-moment zou hebben, er een lampje zou branden van: dat is wel een heel leuk idee“, legt ze uit.

Dat had ze anderhalf jaar geleden, aldus De Mol. “Toen ik met een club vriendinnen, waaronder de Gooische Vrouwen zelf, een paar dagen in het buitenland was. Toen kwam dat idee. Ik kan het nog niet vertellen, want ik kan nog niet het hele script uit de doeken doen.

De vraag of de Gooische dames naar de sneeuw gaan, kon De Mol niet ontkennen. “Misschien, maar dat is niet het thema. Dat is niet waar het over gaat. We gaan het wel in de winter opnemen, dus het zou winters kunnen zijn. Het is in koude oorden.”

De hele cast komt weer bij elkaar, aldus De Mol. “Ik vind het een feestje om iedereen weer bij elkaar te krijgen. Ze doen allemaal mee. Maar echt allemaal. Het was helemaal niet lastig. Iedereen zei direct ‘ja’.

Van Jari, tot tante Cor en dokter Rossi. Ze zijn allemaal weer van de partij. En volgens mij kan het met dat idee een hele hele leuke film worden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen