Aicha Marghadi wil weer op televisie

Aicha Marghadi is er dik een jaar na haar vertrek bij NOS Studio Sport weer aan toe om op de buis te verschijnen. Dat vertelt de presentatrice en zus van NOS op 3-presentator Mustafa Marghadi aan Story. De NOS haalde Marghadi bij stadszender AT5 vandaan, maar na twee jaar stapte ze alweer op, omdat ze was bedrogen door haar echtgenoot Shareef. “Terwijl ik zijn kind droeg, begon hij een affaire met een superslank grietje van 25! Dat was een enorme klap“, legt ze uit.

Toen het kind, hun tweede baby, geboren werd, zette Marghadi haar partner aan de kant. “Ik zat er totaal doorheen. Ik kon mijn werk bij Studio Sport onmogelijk meer doen. Ze hadden begrip voor de situatie en lieten de beslissing aan mij.

Toen ze acht maanden op zwangerschapsverlof ging, besloten beide partijen dat ze na de bevalling niet terug zou keren. “Ik wilde mij helemaal op mijn kinderen gaan concentrerend. Want juist in deze roerige tijden hadden ze mij hard nodig.

Nu heeft ze alles weer op de rit, tot een nieuwe woning aan toe. “Ik wil ook graag weer aan de slag en ben op het moment aan het rondkijken voor een nieuwe baan. Het ziet er naar uit dat ik volgend jaar weer op tv kom.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen