Katja Schuurman vindt Rutger Castricum niets

Foto: TROSKatja Römer-Schuurman vindt het bizar dat politici meewerken aan de reportages van Rutger Castricum. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Schuurman is niet gecharmeerd van de PowNews-reporter. “Ik vind het geen goede ontwikkeling dat politieke interviews nóg losser zijn geworden. Ik ben geen fan van Rutger Castricum. Politici mogen best zeggen: ‘Op zo’n vraag geef ik geen antwoord want hij is dom en respectloos.’ Maar ze grinniken allemaal mee“, zegt ze. 

Ongelooflijk, vindt ze dat. “Het wordt opeens kroegpraat. Omdat ze zo zijn getraind. Minister Vogelaar ging misschien slecht met Rutger om, maar liever dat dan dom mee grinniken.

Toch maakte Schuurman in 2002 en 2003 zelf ook een luchtig politiek programma met politici. “Balkenende werd echt verlegen van Bridget en mij. Het moment dat we hem tegelijk kussen is heel vaak herhaald.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen