Veel extra kijkers voor Verliefd op Ibiza de serie

Foto: RTLSBS 6 heeft het kijkerspubliek van haar serie Verliefd op Ibiza flink uitgebreid met de prime time-herhaling op woensdag. Waar er zaterdag om acht uur 617.000 mensen keken, zaten er woensdag om half tien nog eens 606.000 kijkers klaar. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het totale kijkerspubliek van Verliefd op Ibiza de serie komt hiermee uit op 1,2 miljoen kijkers. De missie is voor SBS 6 geslaagd als een groot deel daarvan zaterdag afstemt op aflevering twee.

Verliefd op Ibiza is onderdeel van de nieuwe zaterdagavond van SBS 6. De candid camera-show Welkom bij de Kamara’s begon zaterdag, na afloop van Verliefd op Ibiza, met een mooie 817.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen