Lucille maakt geen misbruik van bekendheid

Lucille Werner heeft nog nooit haar status als bekende Nederlander in de strijd gegooid om ergens een voordeeltje uit te slaan. Dat beweert de presentatrice in de Weekend. Werner moet er niet aan denken om misbruik te maken van haar bekende gezicht. “Zo ben ik niet. Het is eerder andersom, dat mensen mij uit zichzelf bevoordelen, en dat vind ik wel lekker. Mijn grootste voordeeltje was en gratis upgrade naar de businessclass toen ik van Rome naar Amsterdam vloog“, zegt ze.

Al jaren is Werner het gezicht van Lingo en ze verwacht dat het programma nog wel even doorgaat. Echt ontslagen is ze nog nooit. “Ik werk al bijna twintig jaar bij de televisie en natuurlijk heb ik wel eens te maken gehad met aflopende contracten, maar niet dat het zorgwekkend was. Echt ontslagen ben ik nooit.

Ze is wel eens geweigerd voor een baantje toen ze wilde gaan serveren bij een Argentijns restaurant. “De bedrijfsleider zag het niet zitten vanwege mijn beperking, die dacht: wat moet ik tegen mijn klanten zeggen? Die zien dat gehobbel van jou als je langsloopt, dat wordt niks.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen