Kristel van Eijk verheugt zich op Nederland 1-show

Kristel van Eijk vindt het een eer dat zij met Merel Westrik het gezicht wordt van Vandaag de Dag, de ochtendshow op Nederland 1. Dat heeft de presentatrice vandaag laten weten. Van Eijk vervangt Eva Jinek-vervanger Leonie ter Braak, die met zwangerschapsverlof gaat. “Het is een zeer gevarieerd actualiteitenprogramma, waarin ik mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid kwijt kan. Ik heb er ontzettend veel zin om met de kijker samen aan de dag te beginnen“, vertelt ze.

Van Eijk spreekt van een ‘lang gekoesterde wens’. Tot nu toe was ze actief als radio-dj, onder meer voor SLAM!FM, 3FM en Q-Music. Vorig jaar won ze de Zilveren RadioSter Vrouw.

Hoofdredacteur Bert Huisjes van WNL is blij. “Voor onze ochtendshow hadden we gesprekken met zeer goede kandidaten. We denken dat Kristel goed past bij een omroep die met een goed humeur de werkdag wil beginnen. Bij radio heeft ze dat bewezen.

Ter Braak zal in het vroege voorjaar terugkeren bij Vandaag de Dag. Zij zal over een maand bevallen van haar eerste kindje.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen