Derde seizoen voor SBS 6-hit Dokter Tinus

De hitserie Dokter Tinus van SBS 6 krijgt een derde serie afleveringen. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Dokter Tinus is een van de weinige successen op prime time van SBS 6. Elke woensdag kijken er meer dan een miljoen mensen naar de dramaserie van Thom Hoffman. Dat is een mooie score en helemaal voor SBS 6, dat nog altijd weinig topscoorders in huis heeft. Voor volgend seizoen lijkt de tv-zender zich in elk geval weer te verzekeren van een succeswoensdag.

Tijdens haar eerste seizoen vormde Dokter Tinus een uitzendavond met De Lijf Show van Marc Klein Essink en dit seizoen was ze de lead-in voor Waar is De Mol van Johnny de Mol, die nu is overgestapt naar RTL 4.

Het is nog niet bekend met welk programma Dokter Tinus volgend seizoen een uitzendavond vormt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen