Catherine Keyl hoeft niet meer zo nodig

Catherine Keyl hoeft niet meer zo nodig op televisie. Dat vertelt de presentatrice, die vanavond te zien is in De Nationale Bijbelquiz, in De Telegraaf. Keyl vindt het wel prima zo. “Ik doe alleen nog dingen die ik leuk vind. Als je vijftien jaar lang dagelijks op televisie ben geweest, dan hoef je niet meer zo nodig. Ik heb nog best een paar leuke ideetjes hoor, maar het is geen must. Het leven heeft meer te bieden, zoals presentaties en het schrijven van columns. Trouwens, ik ben ook nog niet gebeld!

Haar uitstapje naar De Nationale Bijbelquiz vindt ze niet gemakkelijk. “Over mijn geloof praten doe ik niet. Dat is privé. Ik doe nog liever een striptease in gezelschap dan dat ik mij bloot geef over mijn geloofsovertuiging.

Wat haar overwinningskansen vanavond zijn, weet ze niet. “Ik weet dat fanatieke Chazia niets aan het toeval heeft overgelaten. Maar laat ik het zo stellen: de geduchtste tegenstander is degene van wie je het ’t minst verwacht.

De Nationale Bijbelquiz begint om 20.25 uur op Nederland 2.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen