Winston niet terug met Let’s Get Married

Winston Gerschtanowitz keert niet terug met zijn studioshow Let’s Get Married, waarvan eind 2011 vier afleveringen te zien waren. Dat vertelt de presentator in weekblad Weekend. Let’s Get Married was te zien op de zaterdagavond van RTL 4. De strijd met Paul de Leeuw op Nederland 1 eindigde toen in 2-2. “Let’s Get Married komt niet gauw meer terug. We hebben gesproken over een tweede seizoen en ze gaan het wel in Amerika doen, maar niet meer in Nederland“, aldus Gerschtanowitz.

Daar heeft de presentator alle begrip voor. “RTL en John de Mol doen samen al zoveel dat een vervolg niet altijd vanzelfsprekend is.”

Dit seizoen komt Gerschtanowitz met de tv-reeks Ben Ik Te Min, over familieleden die het gevoel hebben dat ze niet geaccepteerd worden. “Het is een programma dat ik mede zelf bedacht heb en daarom heb ik er veel affiniteit mee.”

Met de show keert hij weer terug op prime time. “In principe doe ik gewoon Boulevard en zal ik verder niet zo gauw dit soort uitstapjes maken, maar deze wilde ik graag nog zelf doen. Het wordt mooi, we zijn op dit moment zaken die zijn aangemeld aan het onderzoeken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen