Wendy hoopt op nominatie Zilveren Televizier Ster

Wendy van Dijk hoopt dat ze ook dit jaar weer bij de genomineerden voor een Zilveren Televizier Ster hoort. Dat bekent de RTL 4-ster in Televizier. Volgens Van Dijk went een nominatie nog steeds niet. “Die spanning wordt zelfs steeds groter, juist omdat je al zo vaak hebt gewonnen of bent genomineerd. Ik ben dan ook elk jaar weer als een kind zo blij als ik bij de drie kanshebsters voor de Zilveren Ster blijk te zitten. Het is toch een waardering voor wat je doet“, geeft de presentatrice aan. 

In 2003 en 2010 pakte Van Dijk zelfs een Gouden Televizier-Ring, met Hart in Aktie en The Voice. “Het grote verschil is dat we Hart in Aktie met een heel klein team maakten.

Als presentatrice was ze betrokken bij alle aspecten van het programma. “Daardoor voelde het alsof de Ring écht voor mij was. Maar The Voice is zó’n grote, goed geoliede machine dat Martijn en ik ons alleen met de presentatie bezig hoeven te houden.”

De tweede Ring was dus meer een beloning voor het hele team. Maar winnen is winnen!”

Van Dijk heeft de Zilveren Televizier Ster voor beste tv-vrouw vier keer gewonnen, in 2000, 2003, 2004 en 2005. De laatste vijf jaar ging de prijs vier keer naar Yvon Jaspers en één keer naar Linda de Mol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen