Vader John en Linda de Mol overleden

John de Mol sr, de vader van mediamagnaat John de Mol en kijkcijferkoningin Linda de Mol, is vrijdag overleden in zijn woonplaats Laren. Hij werd 81 jaar. Dat heeft Talpa gemeld. De Mol senior, die al geruime tijd ziek was, was zelf een beroemdheid in de jaren 40 en 50. Hij was een zanger en scoorde vooral met El Paso een grote hit. Later richtte hij de Stichting Conamus op, dat zich inzet voor Nederlandse muziek. Ook was hij directeur van zeezender Radio Noordzee Internationaal. 

Zoon De Mol is eerder teruggevlogen uit de Verenigde Staten. Hij won vorige week zondag met The Voice nog een Emmy Award.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen