Ruud Feltkamp wil pittigere verhaallijn

Foto: Rayzor & SharpRuud Feltkamp hoopt dat er voor zijn personage Noud in Goede Tijden Slechte Tijden spannendere verhalen worden geschreven. Dat vertelt de acteur in weekblad Weekend. Feltkamp wil het uitdagender. “Noud moet natuurlijk geen slechterik worden, maar hij zou best wat rauwer mogen zijn. Het zou leuk zijn om te zien wat er met hem gebeurt in een periode dat het slecht gaat en daar zou ik graag wat rauwheid aan toevoegen. Maar ja, ik ga er in principe niet over“, zo vertelt hij.

Toch mag Feltkamp wel zijn mening geven. “De schrijvers zijn altijd bereid naar onze suggesties te luisteren, maar of ze er wat mee doen is natuurlijk aan hen.”

Nog altijd heeft hij zijn handen vol aan de soap. “Als je in een soap zit, heb je al een behoorlijk volle week. Het is dan bijna onmogelijk om dan bijvoorbeeld ’s avonds ook nog in het theater te staan.”

Ik ben nu een andere weg ingeslagen. Ik draai in het weekend en doe wat andere projecten. Maar toen ik laatst een rol kreeg in de nieuwe film Toscaanse Bruiloft was ik daar wel erg blij mee.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen