Martijn Krabbé niet boos op Olga Zuiderhoek

Martijn Krabbé is niet boos om de uitspraken die Olga Zuiderhoek heeft gedaan in VARAgids. Dat liet hij gisteren weten in RTL Late Night. Zuiderhoek zei in de gids dat ze het ‘krankzinnig’ vindt dat bekende presentatoren steeds willen acteren en dat de kijkers van hun nieuwe serie De Man Met De Hamer ongetwijfeld ‘Martijn de presentator’ zullen zien. “Ze heeft iets heel anders gezegd. Ze is er ingeluisd door de VARAgids die heel tendentieus vragen aan het stellen was“, stelt Krabbé echter.

Het is volgens Krabbé ‘helemaal niet waar’. “Er is iets heel anders aan de hand. Ze hebben aan haar gevraagd: ‘God, al die series met bekende Nederlanders, met Wendy, Linda en nu weer Martijn, zijn dat series waar u dan naar kijkt? En ziet u de presentator los van de rol?'”

Toen heeft ze eerlijk antwoord gegeven, aldus Krabbé. “Ze zei: ‘Ik vind drama met acteurs die je niet kent vaak wat geloofwaardiger.’ Ze zei erbij dat Martijn het heel goed heeft gedaan. Het is uitvergroot en dat lees je dan weer links en rechts. Mensen vinden het altijd het leukst als je een beetje ruzie hebt met elkaar.”

Jeroen Krabbé beaamt het verhaal van Martijn. “Ze heeft het helemaal niet zo bedoeld. Ze was zeer complimenteus achter zijn rug om naar mij toe. Ze heeft heel vaak tegen mij gezegd: ‘Hij doet het hartstikke goed.’ Ik vroeg daar niet om.

De Man Met De Hamer begint zondag op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen