‘Kamara’s hoogste vorm van candid camera’

Mariska van Kolck vindt het briljant hoe zij met collega-BN’ers in de maling is genomen door SBS 6 voor het nieuwe programma Welkom bij de Kamara’s. Dat vertelt ze aan Shownieuws. Van Kolck dacht voor Jungle Vips drie weken lang met een authentieke stam in Namibië te leven, maar aan het eind van hun verblijf werd onthuld dat daar zes Nederlandse acteurs tussen zaten. “Het is een hoge, erg hoge, misschien wel de hoogste vorm van candid camera“, aldus de actrice. 

Het is een zeer lange tv-grap geweest. “We hebben echt helemaal niets gemerkt en we hebben echt gek gedaan, omdat we zo ongelooflijk bruggen aan het bouwen waren tussen de Kamara’s en het Europese volk.

Irene van der Laar is het daarmee eens. “Ik was wel even van slag en daarna moest ik heel hard lachen. Ik denk dat het de natte droom is van iedere producent.

Ze voelt zich totaal niet belazerd. “Ik vond het heel bijzonder en heb ook echt een stukje van de stambeleving meegemaakt. Ik ben heel dicht bij mezelf gekomen en heb het mentaal ook zwaar gehad.

Janice kan er ook om gieren. “Natuurlijk was er wel een moment dat we dachten: hmm, ik weet het niet hoor, het is wel heel apart allemaal. Maar dat roep je dan en dan denk je: ja, het moet wel echt zijn.

Een dikke pluim en een tien voor de productie“, zegt Dik Jol. “Toch kregen we wel eens een signaal. Ik zag bij een van de stamleden bijvoorbeeld een stukje boxershort. Ik dacht: tja, misschien langs een weggetje gevonden in de woestijn.”

Welkom bij de Kamara’s vormt vanaf oktober een veelbelovende tv-avond met Verliefd op Ibiza, de serie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen