Everon Jackson Hooi baalt van homogeruchten

Everon Jackson Hooi baalt ervan dat er in de media zo veel wordt gespeculeerd over zijn seksuele geaardheid. Dat zegt de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur vandaag in het AD. De geruchten zijn gevoed door De Telegraaf, dat vorig jaar schreef over vermeende homoseksuele escapades in de kleedkamers van GTST. “Dat was zó lelijk! Zó onwaar! Ik was diep geraakt. En vervolgens ging het hek volledig van de dam. Iedereen, behalve ik, ging er extreem zenuwachtig over doen.

Hooi kreeg veel reacties. “Kom uit de kast, waar verschuil je je voor, wees toch jezelf. Ik hoorde bijna niks anders meer. Heel irritant en benauwend is dat.”

Alles wat hij zegt wordt verdraaid, stelt Hooi. “Na mijn Expeditie Robinson-avontuur verkondigde ik dat ik op het eiland heb geleerd mezelf te laten zien. En ja hoor, dat werd direct foutief geïnterpreteerd en uitgelegd als een soort coming out.

Hij vindt het allemaal privé. “Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan te zeggen met wie ik mijn bed deel. Maar, omdat mensen dat kennelijk graag willen en mij er bijna toe dwingen, zal ik er binnenkort, op mijn eigen moment, iets over zeggen. Wat het ook is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen