Comedy Central: ‘Groter dan RTL 7 en Veronica’

Humorzender Comedy Central heeft in augustus een marktaandeel van 5 procent gescoord in haar doelgroep jongvolwassenen, de 20 tot 34-jarigen. “Daarmee is Comedy Central de zevende zender van Nederland en groter dan bijvoorbeeld RTL 7 en Veronica“, zegt een woordvoerder. Comedy Central, dat haar beste augustus ooit noteerde, is onderdeel van BE Viacom, waar ook MTV, Nickelodeon en Nick Jr. onder vallen. De zendergroep heeft in augustus ‘forse groei’ laten zien.

Het marktaandeel van BE Viacom is met 50 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar augustus, weet salesmanager Boris Hendriksen. “In deze uitdagende tijden is het goed om te zien dat onze merken sterk blijven presteren. Ik ben trots op ons gehele team en bedank de adverteerders voor het in ons gestelde vertrouwen.

MTV scoorde volgens BE Viacom haar beste maand ooit in de doelgroep 20 tot 34 jaar. Verder bleef Nickelodeon marktleider onder de kinderstations en had Nick Jr. haar hoogste maandbereik ooit, aldus de zegsman.

Het genoemde marktaandeel van Comedy Central is gebaseerd op resultaten die zijn behaald in het tijdvak 9.00 tot 2.00 uur.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen