Wilfred Genee wil Cristiano Ronaldo uit de kast

Wilfred Genee denkt niet dat de discussie over homo’s in de voetballerij zal verstommen na de homo-uitzending van Voetbal International. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Daar is volgens Genee meer voor nodig. “Er moet eerst een heel grote voetballer uit de kast komen voordat we erover uitgepraat zijn. Het mooiste zou zijn als Cristiano Ronaldo zou zeggen dat hij homo is. Dan is er een rolmodel. Of-ie dat is? Hij lakt zijn nagels“, vertelt de RTL 7-ster in de krant.

Zijn eigen VI veroorzaakte deze week veel ophef door uitspraken die René van der Gijp maandag deed. “We doen alles wat in ons opkomt. dit kwam nu in ons op. Het is behoorlijk groot geworden en René heeft het behoorlijk voor zijn kiezen gehad.

René zat nogal fel in de monoloog. Het gaat bij ons met een knipoog en een grap en daarbij wordt de nuance soms uit het oog verloren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen