Wie is de Mol komt in 2014 met juniorvariant

Foto: AVRODe AVRO start in het voorjaar van 2014 met de jongerenvariant van Wie is de Mol, getiteld Wie is de Mol Junior. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. De presentatie is net als bij de volwasseneneditie in handen van Art Rooijakkers. “Ik weet als presentator en kandidaat hoe bijzonder het is om Wie is de Mol? mee te maken en ik heb gemerkt hoe populair WIDM? is bij kinderen. Het mag dan een juniorvariant zijn, deze zoektocht is zeker geen kinderspel!”, vertelt hij.

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO, is enthousiast. “De AVRO is blij dat er naast de volwassen versie nu een heel volwassen juniorversie van Wie is de Mol? komt. Kinderen kijken sowieso al veel naar Wie is de Mol? en nu hebben ze ook hun eigen variant. Ik hoop dat ze hier net zo veel plezier aan gaan beleven.”

Wie is de Mol Junior bestaat uit 8 afleveringen van 25 minuten. In aanloop naar de serie komen er 8 korte afleveringen van 10 minuten, waarin de selectie van de junioren centraal staat.

Een precieze startdatum is nog onduidelijk. De gewone Wie is de Mol begint in januari aan haar veertiende seizoen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen